top of page

Despre mine

Iulia Lavu - Designer de noduri

65_.jpg

Salut! Bine ai venit in lumea visurilor mele împletite!

 

Sunt Iulia Lavu, knot designer și din 2016 dau viață diverselor obiecte de decor și fashion din funie textilă.


Am învățat meșteșugul și dragul pentru lucrul manual încă din copilărie, dar abia acum am avut curajul să transform pasiunea în business și să împărtășesc din bucuria lucrului împletit.

Creațiile mele sunt împărțite în două categorii: cele de home deco și accesoriile fashion. În ceea ce privește decorul interior, îți pot oferi tot ceea ce îți dorești, de la decorațiuni, preșuri, covoare și coșuri de diverse dimensiuni, până la vaze decorative și obiecte de decor împletite pentru perete. În ceea ce privește accesoriile fashion, pot crea genți, coșuri, plicuri și pălării, folosind fire de iută, bumbac sau sintetice, în funcție de preferințele tale. Dar nu mă limitez doar la acestea și abia aștept o nouă provocare.

Funia de iută, bumbac, lână sau fir sintetic sunt produse chiar în propriul atelier din Cisnădie. Toate creațiile mele sunt personalizate și concepute în așa fel încât să îndeplinească exact ceea ce îți dorești. 

În fiecare produs pe care îl creez pun cea mai frumoasă energie și pasiune, astfel încât să ajungă în casa ta și să completeze armonios designul tău interior. Pălăriile și gențile create de mine îți vor pune în valoare cel mai prețios accesoriu pe care îl porți - zâmbetul tău!

bottom of page